Vooruitblikken op voorverkoop en start verkoop

Vooruitblikken op voorverkoop en start verkoop

Digitale voorverkoop 2e helft september

Tijdens het Bekend met Blend Event hebben we verteld dat de voorverkoop in september zal starten. Toen dachten we nog dat dit wederom zou gaan plaatsvinden op locatie. Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen hebben we besloten de voorverkoop online te laten plaatsvinden via deze projectwebsite. We hopen dat we de officiële verkoop weer ‘live’ kunnen organiseren. Bij de voorverkoop is nog niet alle verkoopinformatie beschikbaar zoals brochures, meer-minderwerklijsten en definitieve prijzen. Wél zijn dan plattegronden, de interactieve kaart met kenmerken per woning en de bandbreedtes van de koopsommen bekend.

 

Vanaf 15 september tot en met 26 september a.s. kun je je  inschrijven voor de voorverkoop en een voorkeur uitspreken voor specifieke bouwnummers. Met deze voorinschrijving krijg je een “Gold Membership”, wat uiteindelijk de kansen vergroot om bij de officiële start van de verkoop in aanmerking te komen voor een woning van je voorkeur. Noteer deze belangrijke data dus nu al in je agenda!

 

Officiële start verkoop medio oktober gepland

Medio oktober hopen wij je dan weer te mogen ontvangen op de bouwlocatie voor de officiële start van de verkoop. Dan is dus ook alle verkoopinformatie beschikbaar om een definitieve keuze te kunnen maken voor de woning(en) waar jij je officieel voor wilt inschrijven. Hoe, wat en waar deze officiële start verkoop plaatsvindt, volgt in een latere nieuwsbrief.