Start verkoop: 16 oktober! Bekijk alle informatie!

Start verkoop: 16 oktober! Bekijk alle informatie!

De voorverkoop van Blend Breda is inmiddels gesloten. Momenteel zijn we bezig met de laatste uitwerking om te kunnen starten met de officiële verkoop op zaterdag 16 oktober a.s. Dan zijn de brochures volledig beschikbaar en zijn de definitieve prijzen bekend. Heb je reeds je voorkeur uitgesproken tijdens de voorverkoop? Dan heb je een “Gold Membership” gekregen waarmee je je kansen tijdens de verkoop vergroot. Om de kans op een woning in Blend Breda zo groot mogelijk te maken geven we je graag de volgende tips mee om je goed te kunnen voorbereiden op de officiële verkoop.

Doe een financiële quickscan;

Wanneer je je inschrijft voor een woning van Blend Breda bestaat er de mogelijkheid een financiële quickscan bij te voegen. Bij een financiële quickscan wordt door een erkend adviseur of bank een eerste verkenning gedaan naar je financiële ruimte en krijg je antwoord op de vragen ‘Wat betekent de aankoop van jouw droomhuis voor de maandlasten?’ ‘Is er nog ruimte voor meer- en minderwerk?’ en  ‘Hoeveel kun je financieren met een hypotheek?’ Zo maak je goed voorbereid een verantwoorde keuze voor jouw droomhuis! Daarnaast heb je bij de woningtoewijzing een streepje voor als je met jouw financiële check kunt aantonen dat je de woning kunt betalen. 

Om snel en goed inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden werken wij als Ontwikkelingscombinatie samen met twee gerenommeerde banken, te weten ABN AMRO en Rabobank. Kies je ervoor om je financiële check bij één van deze banken uit te laten voeren, dan heb je als bijkomend voordeel dat alle projectinformatie bij de beide banken aanwezig is en zij je op maat kunnen adviseren over wat er allemaal komt kijken bij het financieren van je toekomstige woning!

Bereid je goed voor en plan een afspraak in met:

ABN AMRO

Manon Adam
06-51 45 83 75

Monique Haans               
06-57 87 41 98

www.abnamro.nl/blendbreda

Rabobank

Maarten Verschueren  
06-46 25 76 28

Wilma Buiks                      
06-12 62 31 75

Carolien van Oirschot-Schellekens          
06-22 22 76 20

Website: https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/huis-kopen/nieuwbouw

Meld je aan voor de start verkoop op locatie

Wil je als eerste de brochure van Blend Breda ontvangen en al je vragen kunnen stellen aan de makelaars? Kom dan langs tijdens de start verkoop op zaterdag 16 oktober op de bouwplaats aan Le Mairestraat! Om drukte te vermijden vragen we je om je aan te melden voor een tijdsblok met een maximum aantal bezoekers. Meld je tijdig aan, want vol=vol! Heb je je voorkeur aangegeven tijdens de voorverkoop en ben je in het bezit van een ‘Gold Membership’, dan heb je voorrang om je aan te melden! Bezitters van een ‘Gold Membership’ kunnen zich aanmelden voor de start verkoop vanaf 6 oktober a.s. om 12.00 uur. Reguliere aanmelding zal starten op 7 oktober a.s. om 12.00 uur. Noteer deze datum in je agenda en we zien je graag bij de start verkoop van Blend Breda op zaterdag 16 oktober! Ben je 16 oktober niet in de gelegenheid om een brochure op te halen. Geen probleem! Maandag 17 tot en met woensdag 19 oktober kan je de brochure ophalen bij één van de makelaars. Wil je geen papieren brochure dan is uiteraard ook alle informatie online beschikbaar vanaf 16 oktober 10.00 uur op de projectwebsite.

Wat is nog meer handig om te weten?

Na de officiële start verkoop op 16 oktober heb je tot en met 7 november de tijd om je in te schrijven. Neem gedurende deze periode goed de tijd om een keuze te maken en bespreek eventuele vragen met de makelaars. De snelheid van inschrijving is geen criteria waarop wordt beoordeeld tijdens het toewijzen van de woningen.

Na 7 november gaan we aan de slag met het toewijzen van de woningen. Vanwege de grote belangstelling verwachten we niet iedereen zijn of haar eerste voorkeur te kunnen toewijzen. Denk daarom ook goed na over je overige voorkeuren.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met een van de makelaars. We helpen je graag verder.