Bekend met Blend event

BEKEND MET BLEND

Noteer alvast in je agenda donderdag 15 juli vanaf 15.00 tot -19.00 uur.

Om jou vóór de zomervakantie nog beter kennis te laten maken met Blend Breda nodigen we je nu al uit voor het “Bekend met Blend Event”. Heerlijk dat we eindelijk weer af kunnen spreken op een bouwlocatie.

Wat gaan we doen?
We ontvangen je graag op de locatie zodat je als één van de eersten kennis kunt maken met Blend Breda.

Zowel de ontwikkelaar als de architect vertellen je dan graag hoe dit project tot stand is gekomen en jij ontdekt waarom jij persé wilt wonen in één van deze 75 stoere herenhuizen. Er wordt uitleg gegeven over de planning van de start verkoop, de beoogde start bouw en prognose van de oplevering. Alle woningtypen worden in het kort toegelicht, zodat jij straks, bij de start van de verkoop, een goede keuze kunt maken. Er valt namelijk veel te kiezen, van groot tot héél groot.

We sluiten af met een rondleiding op de bouwplaats en beantwoorden al je vragen met plezier.

Hoe kun je ervoor zorgen dat ook jij Bekend met Blend wordt?
Vul onderstaand inschrijfformulier in en reserveer een voor jou passend tijdstip. Per 45 minuten kunnen wij een maximaal aantal personen ontvangen, wees er dus snel bij, want vol = vol.

Deze unieke kennismaking met Blend Breda duurt ongeveer 45 minuten.

Waar moet je zijn:
Locatie: Op de bouwplaats van Blend Breda aan Le Mairestraat te Breda.

Wij hebben er zin in en hopen dat jij net zo enthousiast wordt als wij nu al zijn.

Graag tot dan!

Team Blend Breda

Let op: dit is geen officiële start van de verkoop. Wij verwachten in het vierde kwartaal 2021 met de verkoop van start te gaan. Dit betekent dat op dit moment de verkoopprijzen niet definitief zijn vastgesteld. Wij verwachten als richtprijs een indicatieve verkoopprijs vanaf € 385.000,– v.o.n.

Meld je nu aan voor Bekend met Blend op 15 juli 2021